Воскресенье, 14.06.2026, 20:22
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: BondSport  
Продам сайт
PavluwkingДата: Понедельник, 02.02.2009, 22:49 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 40
Репутация: 47
Статус: Offline
Продам сайт, нормальный дизайн (сам делал), если купите, могу переделать шапку (бесплатно). Сайт сырой, но всё зделано нормально)
За сколько возьмете ? wink
P.S плиз не флудить, писать только если хотите покупать !

Добавлено (02.02.2009, 9:49:02)
---------------------------------------------
Лан, продам дизайн за 50 руб. Кто даст ? cry Просто жаль удалять)


4bux- Нелохой зароботок ! (Много сылок)
Продаю дизайн (Шапка PSD) - 40-WMR
 
Shaman_2266Дата: Четверг, 05.02.2009, 11:52 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Репутация: 38
Статус: Offline
Голимый дизайн

 
PavluwkingДата: Четверг, 05.02.2009, 16:41 | Сообщение # 3
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 40
Репутация: 47
Статус: Offline
Shaman_2266, На свой посмотри лол !

4bux- Нелохой зароботок ! (Много сылок)
Продаю дизайн (Шапка PSD) - 40-WMR
 
VadimДата: Четверг, 05.02.2009, 18:17 | Сообщение # 4
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 979
Репутация: 7970
Статус: Offline
Увидел сообщение в мини-чате
Quote
Всім привіт ! Я Андміністратор цього сайту, прошу поваги і розуміння ! Дякую !

И подумал, кто это такой...
 
akselДата: Четверг, 05.02.2009, 19:00 | Сообщение # 5
Генерал-лейтенант
Группа: Гости
Сообщений: 344
Репутация: 218
Статус: Offline
я не украинец я не могу это читать
Після злому ресурс став показувати спливаюче вікно, яке пропонувало викачати спеціальну програму, поліпшуючу перегляд сайтів. Але насправді ця програма була трояном Trojan-spy.Zbot.YETH. Загрозу виявила компанія Scansafe, яка займається it-безпекою. Її експерти стверджують, що сайт parishilton.com був не єдиним, але найкрупнішим у цій атаці. З опису Trojan-spy.Zbot.YETH витікає, що дана програма краде банківську інформацію і, крім того, завантажує на комп'ютер користувача інше шкідливе ПО. Дану троянську програму вважають шкідливою. Сама Періс, коли дізналась про те, що трапилось дуже засмутилась.




 
PavluwkingДата: Четверг, 05.02.2009, 23:18 | Сообщение # 6
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 40
Репутация: 47
Статус: Offline
aksel, тебе переклась ? biggrin

Добавлено (05.02.2009, 10:18:41)
---------------------------------------------
Модераторы....удалите плиззз тему !!!!


4bux- Нелохой зароботок ! (Много сылок)
Продаю дизайн (Шапка PSD) - 40-WMR
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: